Hitachi 24HE2100 Een low-end Direct LED televisie

Hitachi 24HE2100 A Full HDdat het verschil maakt?

De nieuwe beschikbare televisie die al te koop is, Hitachi 24HE2100 is een basisproduct. Maar ondanks deze handicap is het niet onwaardig. Laten we eens kijken hoe het mogelijk is…
Ten eerste, de grootte: 24 inches op dit apparaat.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  De kenmerken ervan zijn fundamenteel, maar zoals we al zeiden, kunnen sommige zelfs worden beschouwd als mid-range.en dus blijven we geconfronteerd met een interessant televisietoestel.
U wenst het te kopen ? Na het lezen van onze analyse heeft u alle elementen om te weten of het een goede keuze is.

tv-ontwerppresentatie Hitachi 24HE2100

Aangezien het ontwerp in alle opzichten identiek is aan dat van de concurrentie, Hitachi 24HE2100 zou het moeilijk kunnen zijn om zich te onderscheiden in een gespannen instapmarkt.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Hitachi de 24HE2100.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
De Hitachi 24HE2100 is nogal plat.
Met een grootte van 24 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.Tot slot, zelfs als het ontwerp belangrijk is, is het niet op dit punt dat we het beoordelen 24HE2100. U kunt het in uw woonkamer zetten, het zal niet misstaan.

24HE2100 van Hitachi- Het scherm

Dit Hitachi is proberen te onderscheiden van de menigte met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe24HE2100 Hitachi, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 24inches, dit 24HE2100is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Hitachi kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Hitachi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Hitachi 24HE2100 kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

Het geluid van de Hitachi 24HE2100

Over het algemeen worden de geluiden goed gereproduceerd, maar je moet de lage en middentoon vergeten. Het verdient de voorkeur om een extern systeem te gebruiken voor een betere geluidsonderdompeling.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 2.5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

24HE2100 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 24HE2100 Hitachi een besturingssysteemSmartVue. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hitachi 24HE2100

De connectiviteit ervan is behoorlijk voor een basisbereik. Je hebt weinig keus.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 24HE2100 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Hitachi 24HE2100

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.4 cm x 37 cm x 13.4 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 2.5
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 19 W

24HE2100 van Hitachi- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 24HE2100 Hitachi opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Hitachi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.