Hitachi 32HB4T41 het andere televisietoestel van Hitachi

Hoe zit het met de nieuwe Hitachi 32HB4T41?

Hitachi behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 32HB4T41 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 32 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

32HB4T41 van Hitachi – Ontwerp

Het Hitachi 32HB4T41 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Hitachi is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hitachi 32HB4T41 TV wordt onthuld.

32HB4T41 van Hitachi- Het scherm

De ontwerpers Hitachi hebben dit nieuwe TV-toestel 32HB4T41 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Hitachi bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Bovendien Hitachi heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Zo Hitachi 32HB4T41 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Hitachi 32HB4T41

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 32HB4T41 Hitachi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

32HB4T41 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Hitachi, dit 32HB4T41 heeft zijn besturingssysteemSmartVue. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hitachi 32HB4T41

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hitachi 32HB4T41, het biedt u voldoende elementen.

Technische kenmerken van de Hitachi 32HB4T41

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 91.5 cm x 58.5 cm x 9.4 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 31 W

Ter afsluiting van de Hitachi 32HB4T41

Tot slot is dit nieuw Hitachi 32HB4T41 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 32HB4T41 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.