Hitachi 43HK5000 de televisie Direct-LED van Hitachi

Wat is de nieuwe Hitachi 43HK5000 waarde?

Vandaag gaan we de Hitachi 43HK5000, een top-of-the-range televisie van Hitachi. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Een snelle blik op het specificatieblad : 43 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Hitachi De nieuwe 43HK5000. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 43HK5000 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Hitachi 43HK5000

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Hitachi 43HK5000 een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Hitachi 43HK5000 een elegante TV in deze serie te maken.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Hitachi probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

43HK5000 van Hitachi- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Hitachi 43HK5000 met een Direct-LED scherm het opvallend goed.
Hitachi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Hitachi 43HK5000 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Bovendien, met een scherm van 43inches, de 43HK5000behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Hitachi 43HK5000

De ontwerpers hiervan 43HK5000 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 8 W.

43HK5000 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 43HK5000 zijn besturingssysteemSmartVue geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hitachi 43HK5000

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hitachi 43HK5000, hebben we veel keuze.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hitachi 43HK5000

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.12 cm x 52.94 cm x 10.5 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 8
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 54 W

Ter afsluiting van de Hitachi 43HK5000

De langverwachte Hitachi 43HK5000 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Hitachi om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43HK5000, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Hitachi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.