Hitachi 49C61 Wat is het waard?

Hitachi 49C61 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de Hitachi 49C61, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 49.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 49C61 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Hitachi 49C61

Het Hitachi 49C61 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Hitachi 49C61

De ontwerpers Hitachi hebben dit nieuwe TV-toestel 49C61 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Hitachi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Hitachi heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de 49C61 Hitachi maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

49C61 van Hitachi- Het geluid

Ze Hitachi 49C61 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 49C61 Hitachi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Hitachi 49C61

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 49C61 zijn besturingssysteemSmartVue. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 49C61 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Hitachi 49C61

Deze televisie Hitachi 49C61 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 49C61 wordt gepresenteerd.Het Hitachi 49C61 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

49C61 van Hitachi- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 76.2
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 120 W

Onze conclusie over de Hitachi 49C61

Tot slot is dit nieuw Hitachi 49C61 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Hitachi kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.