Hitachi 49HK6500 een hige-end televisie

Hitachi 49HK6500 de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Hitachi 49HK6500, een top-of-the-range televisie van Hitachi. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 49centimeter.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Hitachi 49HK6500

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Hitachi 49HK6500 een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 49HK6500. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Hitachi 49HK6500 een elegante TV in deze serie te maken.
De Hitachi 49HK6500 is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.
Het belang van het 49HK6500 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 49inches, deze Hitachi bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

49HK6500 van Hitachi- Het scherm

Hitachi legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Hitachi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 49inches, de 49HK6500behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Hitachi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Hitachi 49HK6500 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Hitachi 49HK6500

Het Hitachi 49HK6500 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

49HK6500 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Hitachi, dit 49HK6500 heeft zijn besturingssysteemSmartVueU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

49HK6500 van Hitachi- Zijn connectiviteit

Hitachi maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 49HK6500 wordt gepresenteerd.Het Hitachi 49HK6500 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hitachi 49HK6500

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Hitachi 49HK6500

De conclusie is dat deze Hitachi 49HK6500 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 49HK6500 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.