Hitachi 50R81 een middenklasse Direct LED televisie

50R81 van Hitachi- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Hitachi 50R81, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Hitachi 50R81 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Hitachi 50R81

Het Hitachi 50R81 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hitachi al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Hitachi 50R81

De ontwerpers Hitachi hebben dit nieuwe TV-toestel 50R81 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe50R81 Hitachi, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 50 Hz, Hitachi heeft zijn werk gemarkeerd. De vertraging in de weergave van de vorige modellen is grotendeels verminderd. In de spelmodus is de vertraging tussen de actie die op de controller wordt uitgevoerd en de repercussie daarvan op het scherm bijna niet waarneembaar. In de bioscoopmodus is er geen invloed op de weergave van de film
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Hitachi 50R81 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

50R81 van Hitachi- Het geluid

Ze Hitachi 50R81 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 50R81 Hitachi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

50R81 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 50R81 Hitachi een besturingssysteemRoku TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hitachi 50R81

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.De laat u Hitachi 50R81 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video)

50R81 van Hitachi- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 89
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 125 W

Onze conclusie over de Hitachi 50R81

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Hitachi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.