HKC 16M4 de televisie HD

HKC 16M4 de nieuwe HD

HKC stelt vandaag een nieuw basismodel voor, uitgerust met technologische oplossingen die werken, de 16M4.
In zijn 16 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Zelfs als het product tot een instapgroep behoort, is het resultaat ernstig.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

16M4 van HKC – Ontwerp

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
Uiteindelijk is het HKC 16M4 een TV met een eenvoudig en efficiënt ontwerp.

Het scherm van de HKC 16M4

Zelfs op een instapmodel HKC werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
HKC blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een HDdisplay.Bovendien, met een scherm van 16inches, de 16M4behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien HKC heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Tot slot op het display, met de 16M4 HKC helpt u bij het kiezen van een low-end TV-toestel, die perfect thuis zal zijn in uw keuken.

16M4 van HKC- Het geluid

Voor degenen die niet al te veeleisend zijn op het gebied van kwaliteit of geluidsweergave is dit model interessant. Inderdaad, het audiosysteem is een beetje kort. Wat normaal is voor dit instapmodel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 2.8 W bij uitgang.

Kortom, geluid is niet het kenmerk dat je de 16M4 HKC. Lage kwaliteit; genoeg keuze om naar het nieuws te luisteren of kinderen te laten kijken naar hun educatieve programma’s.

Het intelligente aspect van de HKC 16M4

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Presentatie van de verbindingstechniek van HKC 16M4

De connectiviteit ervan is behoorlijk voor een basisbereik. Je hebt weinig keus.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 16M4 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

16M4 van HKC- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 37.5 cm x 29.3 cm x 4.6 cm
Schermgrootte in inches 16
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 2.8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja

16M4 van HKC- De conclusie

Concluderend, het HKC 16M4 is correct voor eenvoudig gebruik. Geen thuisbioscoop; en te plaatsen in een ruimte van minder dan 15m².
De keuze om hier HKC geen slim TV-systeem in op te nemen 16M4 lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.