HKC 16M4H het andere televisietoestel van HKC

Hoe zit het met de nieuwe HKC 16M4H?

HKC stelt vandaag een nieuw basismodel voor, uitgerust met technologische oplossingen die werken, de 16M4H.
Een snelle blik op het specificatieblad : 16 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  De kenmerken ervan zijn fundamenteel, maar zoals we al zeiden, kunnen sommige zelfs worden beschouwd als mid-range.en dus blijven we geconfronteerd met een interessant televisietoestel.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

16M4H van HKC – Ontwerp

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van HKC.
Kan beter. Dit zou de algemene mening over dit televisietoestel kunnen zijn. Het is echter niet nodig om te veel kritiek te leveren; denk aan de prijs waartegen het te koop wordt aangeboden!
Deze HKC 16M4H is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 16 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Tot slot, zelfs als het ontwerp belangrijk is, is het niet op dit punt dat we het beoordelen 16M4H. U kunt het in uw woonkamer zetten, het zal niet misstaan.

16M4H van HKC- Het scherm

Zelfs voor een instapmodel heeft dit nieuwe HKC model een kwaliteitsbeeld, goed gekalibreerd en een zeer goed inheems contrast.

Het HKC televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Met een schermformaat van 16inches, dit 16M4His aan de onderkant van zijn assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo HKC 16M4H kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

Het geluid van de HKC 16M4H

Over het algemeen worden de geluiden goed gereproduceerd, maar je moet de lage en middentoon vergeten. Het verdient de voorkeur om een extern systeem te gebruiken voor een betere geluidsonderdompeling.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 2 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

16M4H van HKC- Ingebedde intelligentie

Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 16M4H communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van HKC 16M4H

De connectiviteit ervan is behoorlijk voor een basisbereik. Je hebt weinig keus.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 16M4H wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 16M4H wordt gepresenteerd.De HKC 16M4H is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 2 audio-uitgangen, 1 koptelefoonaansluiting

16M4H van HKC- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 245 x 375 x ? mm
Schermgrootte in inches 16
Schermresolutie Full HD
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 2
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 2
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 6 W

Ter afsluiting van de HKC 16M4H

De afwerking vertoont enkele kleine gebreken (zichtbare kabels en zichtbare schroeven), maar de technologie is beheerst en de beeldweergave is op het verwachte niveau.
Wat kunnen we nog meer vragen van een product uit dit
assortiment?
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.