Huawei Vision X65 Plat 760 de televisie Ultra HD 4K

Vision X65 Plat 760 van Huawei- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Huawei heeft zojuist de lancering van de Vision X65 Plat 760… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
De technici van de Hollywood-studio’s Huawei zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Huawei Vision X65 Plat 760

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Huawei Vision X65 Plat 760 een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Huawei Vision X65 Plat 760 een elegante TV in deze serie te maken.
De Huawei Vision X65 Plat 760 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis boogvormig.
Het belang van het Vision X65 Plat 760 is ongetwijfeld zijn technologie New Edge – Slim design.
Een TV van 65inches, deze Huawei bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Huawei Vision X65 Plat 760

Huawei richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model Vision X65 Plat 760 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met dit nieuwe model, Huawei bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 65inches, dit Vision X65 Plat 760behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Huawei heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie Huawei Vision X65 Plat 760

Het Huawei Vision X65 Plat 760 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metdiverse schottenmet 75 W bij uitgang.

Vision X65 Plat 760 van Huawei- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het Vision X65 Plat 760 zijn besturingssysteemHarmonyOSU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Vision X65 Plat 760 communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Huawei Vision X65 Plat 760 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Vision X65 Plat 760 van Huawei- Zijn connectiviteit

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit Vision X65 Plat 760 wordt gepresenteerd.De laat u Huawei Vision X65 Plat 760 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Huawei Vision X65 Plat 760

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.8 cm x 80.3 cm x 2.4 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 75
Slimme TV HarmonyOS
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Huawei Vision X65 Plat 760

Tot slot is dit nieuw Huawei Vision X65 Plat 760 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze Vision X65 Plat 760 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met de OLED plaat hoeft u niet te blozen in vergelijking met andere modellen die zijn uitgerust met LED’s. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.