IND32HD1000 van Indomo : Onze visie

Presentatie van de Indomo IND32HD1000

Indomo onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de IND32HD1000.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Waarom kunnen we dit IND32HD1000 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

IND32HD1000 van Indomo – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Indomo heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Indomo de IND32HD1000.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De IND32HD1000neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Indomo heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de IND32HD1000, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Tot slot, Indomo heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee IND32HD1000 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

IND32HD1000 van Indomo- Het scherm

Het Indomo kan nauwelijks beter dan dit IND32HD1000 met een LED scherm.
Indomo blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Indomo televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Indomo IND32HD1000

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog IND32HD1000 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het IND32HD1000 Indomo is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Indomo IND32HD1000

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

IND32HD1000 van Indomo- Zijn connectiviteit

Deze televisie Indomo IND32HD1000 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.

IND32HD1000 van Indomo- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.2 cm x 43.4 cm x 8.6 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 58.4 W

Ter afsluiting van de Indomo IND32HD1000

Concluderend kan worden gesteld dat het Indomo IND32HD1000 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze om hier Indomo geen slim TV-systeem in op te nemen IND32HD1000 lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.