INTV-40 INFINITON is terug met een TV-toestel Direct-LED

INFINITON INTV-40 de nieuwe Full HD

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de INFINITON INTV-40.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 40centimeter.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs INFINITON hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit INTV-40 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

INTV-40 van INFINITON – Ontwerp

Het INFINITON INTV-40 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door INFINITON de INTV-40.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De INFINITON INTV-40 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, INFINITON heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de INTV-40, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die INFINITON al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie INFINITON INTV-40

Met de weergave hiervan INTV-40 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, INFINITON bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het INFINITON INTV-40 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Bovendien, met een scherm van 40inches, de INTV-40is aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de INFINITON INTV-40

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog INTV-40 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het INTV-40 INFINITON is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de INFINITON INTV-40

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Presentatie van de verbindingstechniek van INFINITON INTV-40

Deze televisie INFINITON INTV-40 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit INTV-40 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de INFINITON INTV-40

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 91.8 cm x 53.2 cm x 10.4 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de INFINITON INTV-40

Tot slot is dit nieuw INFINITON INTV-40 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze om hier INFINITON geen slim TV-systeem in op te nemen INTV-40 lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen.