KD-85ZH8 van Sony : Test en analyse

Wat is de nieuwe Sony KD-85ZH8 waarde?

Vandaag gaan we de Sony KD-85ZH8, een mid-range televisie van Sony. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 84.6centimeter.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 8K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 8K.
Is het Sony gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie Sony KD-85ZH8

Het Sony KD-85ZH8 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Sony is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sony KD-85ZH8 TV wordt onthuld.

tv-presentatie Sony KD-85ZH8

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 8Kresolutie voor.Sony presenteert dit KD-85ZH8 met een scherm van 84.6inches; deze televisieis aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 8Kkwaliteitsresolutie.
Zo Sony KD-85ZH8 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Sony KD-85ZH8

Ze Sony KD-85ZH8 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metdiverse schottenmet 12.5 W bij uitgang.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze KD-85ZH8 Sony. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het KD-85ZH8 Sony is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

KD-85ZH8 van Sony- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Sony, dit KD-85ZH8 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony KD-85ZH8 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

KD-85ZH8 van Sony- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 13 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony KD-85ZH8 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony KD-85ZH8

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 84
Schermgrootte in inches 84.6
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 12.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 487 W

Ter afsluiting van de Sony KD-85ZH8

Tot slot is dit nieuw Sony KD-85ZH8 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met deze Ultra 8k Sony maakt u de keuze voor geavanceerde technologie. Een verstandige keuze die u in staat stelt een perfect apparaat onder ogen te zien. Het is mooi en het geluid is krachtig. De juiste balans.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.