KD65XG7005 Sony is terug met een TV-toestel LED

Sony KD65XG7005 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Onlangs Sony is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de KD65XG7005 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
De technici van de Hollywood-studio’s Sony zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Is het Sony gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Sony KD65XG7005

Het Sony KD65XG7005 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze KD65XG7005. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Sony KD65XG7005 is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het KD65XG7005 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Sony KD65XG7005

Met de weergave hiervan KD65XG7005 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Sony blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Sony presenteert dit KD65XG7005 met een scherm van 65inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Sony heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

KD65XG7005 van Sony- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog KD65XG7005 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de KD65XG7005 up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Tot slot, als we het geluid van de KD65XG7005 Sony, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Sony KD65XG7005

Aan de softwarekant is het Sony KD65XG7005 uitgerust met het besturingssysteemContrôle parentalU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

KD65XG7005 van Sony- Zijn connectiviteit

Deze televisie Sony KD65XG7005 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het KD65XG7005 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 14 verbindingen, niet te slecht.Het Sony KD65XG7005 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 koptelefoonaansluiting, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Sony KD65XG7005

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 845 x 1463 x 80 mm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 151 W

Ter afsluiting van de Sony KD65XG7005

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe KD65XG7005 Sony opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Sony kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.

Televisietoestel Nevir NVR-8000-654K-2W-N : nieuwe referentie Direct LED ?

NVR-8000-654K-2W-N van Nevir- Presentatie van deze Ultra HD 4KEen goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Nevir NVR-8000-654K-2W-N.Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra...

TCL 55R635 een middenklasse televisie

Presentatie van de TCL 55R635 Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55R635 ; Geklasseerd...

Samsung QN65Q800T een middenklasse televisie

Presentatie van de Samsung QN65Q800T Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QN65Q800T ; Geklasseerd...

Hitachi 50R81 een middenklasse Direct LED televisie

50R81 van Hitachi- Presentatie van deze Ultra HD 4KVandaag gaan we de Hitachi 50R81, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten...

TX-50HX830 van Panasonic : Test en analyse

Wat is de nieuwe Panasonic TX-50HX830 waarde?Vandaag gaan we de Panasonic TX-50HX830, een mid-range televisie van Panasonic. Een review om de capaciteiten van dit...

86NANO90UNA van LG : Test en analyse

LG 86NANO90UNA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de LG 86NANO90UNA.Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra...