Kevin KN40S de beste televisietoestellen LED ?

KN40S van Kevin- Presentatie van deze Full HD

Onlangs Kevin is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de KN40S ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
In zijn 40 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen KN40S Kevin? Alle antwoord-elementen net na.

KN40S van Kevin – Ontwerp

Het Kevin KN40S verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Kevin blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De KN40Sis vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Kevin heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de KN40S, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het KN40S is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, Kevin heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee KN40S een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Kevin KN40S

Het Kevin kan nauwelijks beter dan dit KN40S met een LED scherm.
Met deze nieuweKN40S Kevin, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Kevin presenteert dit KN40S met een scherm van 40inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Kevin heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de KN40S Kevin maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Kevin KN40S

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het KN40S Kevin is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Kevin KN40S

Het is bijna een gewoonte geworden voor Kevin, dit KN40S heeft zijn besturingssysteemAndroid. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Kevin KN40S

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Kevin KN40S, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.De laat u Kevin KN40S toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Kevin KN40S

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 102 x 15 x 62 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 63 W

Ter afsluiting van de Kevin KN40S

Concluderend kan worden gesteld dat het Kevin KN40S een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Kevin knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.