Kevin KN55UHD-PRO Een high-end LED televisie

Kevin KN55UHD-PRO A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Kevin is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie KN55UHD-PRO. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Kevin KN55UHD-PRO

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze KN55UHD-PRO. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De KN55UHD-PROis gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Kevin heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de KN55UHD-PRO, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het KN55UHD-PRO is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kevin een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Kevin KN55UHD-PRO

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Kevin KN55UHD-PRO met een LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweKN55UHD-PRO Kevin, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Kevin KN55UHD-PRO is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 55inches, dit KN55UHD-PROvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de KN55UHD-PRO verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Kevin KN55UHD-PRO

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 15 W bij uitgang.

KN55UHD-PRO van Kevin- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het KN55UHD-PRO Kevin een besturingssysteemAndroid geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Kevin KN55UHD-PRO

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Kevin KN55UHD-PRO, hebben we veel keuze.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit KN55UHD-PRO wordt gepresenteerd.De laat u Kevin KN55UHD-PRO toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Kevin KN55UHD-PRO

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 140 x 17 x 75 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 15
Slimme TV Android
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 80 W

Ter afsluiting van de Kevin KN55UHD-PRO

De conclusie is dat deze Kevin KN55UHD-PRO als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Kevin kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.