Kiano Slim TV 22 de televisie LED van Kiano

Kiano Slim TV 22 A HDdat het verschil maakt?

Een nieuw model uit Kiano. Ze hebben net besloten om hun assortiment te verrijken met een goedkopere televisie , de Slim TV 22.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Zelfs als het product tot een instapgroep behoort, is het resultaat ernstig.
Geen wahoo effect op dit model, maar het juiste. Kortom, het doel van de fabrikant met dit model is om een product te leveren dat voldoet aan de dagelijkse TV-behoeften ; Een analyse zal bepalen of het doel wordt bereikt en of het relevant is om het aan te schaffen.

Slim TV 22 van Kiano – Ontwerp

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Kiano de Slim TV 22.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
het heeft een typische pianozwarte kleur.
Tot slot, zelfs als het ontwerp belangrijk is, is het niet op dit punt dat we het beoordelen Slim TV 22. U kunt het in uw woonkamer zetten, het zal niet misstaan.

tv-presentatie Kiano Slim TV 22

Dit Kiano is proberen te onderscheiden van de menigte met een LED scherm.
Kiano blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Kiano televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Kiano heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is goedkoop. Met de prijs die erbij hoort.

Slim TV 22 van Kiano- Het geluid

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 3 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

Slim TV 22 van Kiano- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Kiano Slim TV 22 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Slim TV 22 communiceert.

Slim TV 22 van Kiano- Zijn connectiviteit

Kiano heeft het aantal beschikbare poorten en ingangen voor dit model genegeerd. Waarschijnlijk een keuze die verband houdt met het instapmodel.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit Slim TV 22 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Slim TV 22 van Kiano- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 72.99 x 46.99 x 9.6 cm
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Kiano Slim TV 22

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe Slim TV 22 Kiano opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.