KN65UHD van Kevin: Onze anlyse

Wat is de nieuwe Kevin KN65UHD waarde?

Kevin is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie KN65UHD. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast Kevin geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Kevin KN65UHD

De technici van de Kevin afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Kevin KN65UHD een elegante TV in deze serie te maken.
De KN65UHDis gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het KN65UHD is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Kevin probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

KN65UHD van Kevin- Het scherm

Kevin richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model KN65UHD wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Kevin blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de KN65UHD verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Kevin KN65UHD

De ontwerpers hiervan KN65UHD hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 15 W.

KN65UHD van Kevin- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het KN65UHD zijn besturingssysteemAndroid 7. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Kevin KN65UHD

Het KN65UHD zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het KN65UHD aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit KN65UHD wordt gepresenteerd.De laat u Kevin KN65UHD toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Kevin KN65UHD

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 146.2 x 29.5 x 94.5 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 15
Slimme TV Android 7
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 90 W

Onze conclusie over de Kevin KN65UHD

De langverwachte Kevin KN65UHD tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze KN65UHD is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.

LG 75NANO85UNA Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe LG 75NANO85UNA?LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 75NANO85UNA.Daarnaast LG geeft...

Sony XBR-65X950H een middenklasse televisie

Hoe zit het met de nieuwe Sony XBR-65X950H?Onlangs Sony is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de XBR-65X950H...

Televisietoestel Nevir NVR-8000-654K-2W-N : nieuwe referentie Direct LED ?

NVR-8000-654K-2W-N van Nevir- Presentatie van deze Ultra HD 4KEen goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Nevir NVR-8000-654K-2W-N.Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra...

TCL 55R635 een middenklasse televisie

Presentatie van de TCL 55R635 Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55R635 ; Geklasseerd...

Samsung QN65Q800T een middenklasse televisie

Presentatie van de Samsung QN65Q800T Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QN65Q800T ; Geklasseerd...

Hitachi 50R81 een middenklasse Direct LED televisie

50R81 van Hitachi- Presentatie van deze Ultra HD 4KVandaag gaan we de Hitachi 50R81, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten...