Konka 40H33A de televisie Direct LED van Konka

Hoe zit het met de nieuwe Konka 40H33A?

Konka behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 40H33A een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Waarom kunnen we dit 40H33A als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Konka 40H33A

Het Konka 40H33A is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Konka al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

40H33A van Konka- Het scherm

Het Konka kan nauwelijks beter dan dit 40H33A met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Konka bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 50 Hz, Konka heeft zijn werk gemarkeerd. De vertraging in de weergave van de vorige modellen is grotendeels verminderd. In de spelmodus is de vertraging tussen de actie die op de controller wordt uitgevoerd en de repercussie daarvan op het scherm bijna niet waarneembaar. In de bioscoopmodus is er geen invloed op de weergave van de film
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie Konka 40H33A

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 40H33A steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de 40H33A Konka, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Konka 40H33A

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 40H33A zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 40H33A communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Konka 40H33A

Deze televisie Konka 40H33A biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit 40H33A wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Konka 40H33A

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 62.2
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

40H33A van Konka- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 40H33A Konka opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Konka kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.