Konka 75Q75A het andere televisietoestel van Konka

75Q75A van Konka- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Konka 75Q75A, een mid-range televisie van Konka. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Daarnaast Konka geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Konka 75Q75A

Sober maar in lijn met de huidige trends. Konka heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Konka heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 75Q75A een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Konka 75Q75A

Het Konka heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Konka blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, Konka heeft zijn werk gemarkeerd. De vertraging in de weergave van de vorige modellen is grotendeels verminderd. In de spelmodus is de vertraging tussen de actie die op de controller wordt uitgevoerd en de repercussie daarvan op het scherm bijna niet waarneembaar. In de bioscoopmodus is er geen invloed op de weergave van de film
Tot slot, Konka heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Konka 75Q75A kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Konka 75Q75A

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 75Q75A Konka is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

75Q75A van Konka- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 75Q75A Konka een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Konka 75Q75A

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Konka 75Q75A, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 75Q75A aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Het Konka 75Q75A is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Konka 75Q75A

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 76
Schermgrootte in inches 74.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Konka 75Q75A

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.