LC-55P8000U de televisie Direct-LED van Sharp

Hoe zit het met de nieuwe Sharp LC-55P8000U?

Een evolutie van het vorige model, het Sharp LC-55P8000U is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 54.6centimeter.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast Sharp geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit LC-55P8000U zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

LC-55P8000U van Sharp – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sharp LC-55P8000U een elegante TV in deze serie te maken.
Kortom, het Sharp produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sharp LC-55P8000U.

LC-55P8000U van Sharp- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Sharp blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Sharp blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 54.6inches, de LC-55P8000Uis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Sharp LC-55P8000U kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Sharp LC-55P8000U

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

LC-55P8000U van Sharp- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Sharp, dit LC-55P8000U heeft zijn besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Sharp LC-55P8000U

Het LC-55P8000U zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit LC-55P8000U wordt gepresenteerd.De laat u Sharp LC-55P8000U toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp LC-55P8000U

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123.2 cm x 71.4 cm x 8.4 cm
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 170 W

Ter afsluiting van de Sharp LC-55P8000U

De conclusie is dat deze Sharp LC-55P8000U als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Sharp om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de LC-55P8000U, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.