LD24SCH13WHT van Schneider : Test en analyse

Presentatie van de Schneider LD24SCH13WHT

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Schneider LD24SCH13WHT.
Een snelle blik op het specificatieblad : 24 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Schneider hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

LD24SCH13WHT van Schneider – Ontwerp

Het Schneider LD24SCH13WHT verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Kortom, het Schneider is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Schneider LD24SCH13WHT TV wordt onthuld.

LD24SCH13WHT van Schneider- Het scherm

Het Schneider kan nauwelijks beter dan dit LD24SCH13WHT met een TFT scherm.
Met deze nieuweLD24SCH13WHT Schneider, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een HDdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Met een schermformaat van 24inches, dit LD24SCH13WHTbehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Tot slot, Schneider heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Schneider LD24SCH13WHT kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Schneider LD24SCH13WHT

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Schneider het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 2 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het LD24SCH13WHT Schneider is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

LD24SCH13WHT van Schneider- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het LD24SCH13WHT aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit LD24SCH13WHT wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

LD24SCH13WHT van Schneider- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 2
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 25 W

Ter afsluiting van de Schneider LD24SCH13WHT

Tot slot is dit nieuw Schneider LD24SCH13WHT een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte.