LG 22MK430H-B het andere televisietoestel van LG

LG 22MK430H-B A Full HDdat het verschil maakt?

LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 22MK430H-B.
Ten eerste, de grootte: 22 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 22 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

22MK430H-B van LG – Ontwerp

Het LG 22MK430H-B verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe LG 22MK430H-B is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 22 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis van het type voetstuk.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie LG 22MK430H-B

Het LG kan nauwelijks beter dan dit 22MK430H-B met een LED scherm.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 22inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 56 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 22MK430H-B kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de LG 22MK430H-B

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 2 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 22MK430H-B LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 22MK430H-B

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 22MK430H-B communiceert.

Het verbindingssysteem van de LG 22MK430H-B

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 22MK430H-B, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 22MK430H-B aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 22MK430H-B wordt gepresenteerd.Het LG 22MK430H-B is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 22MK430H-B

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 47.6 cm x 26.7 cm x 3.8 cm
Schermgrootte in inches 22
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 56
Geluidsvermogen 2
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2
Aantal tuners 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 25 W

22MK430H-B van LG- De conclusie

Tot slot is dit nieuw LG 22MK430H-B een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die LG dit maakt22MK430H-B.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.