LG 22TK410V een low-end televisie

Presentatie van de LG 22TK410V

Het is eenvoudig en goedkoop. Dit is wat je in een paar woorden zou kunnen zeggen over het 22TK410V A-basismodel uit LG ; Laten we dus een gedetailleerde beschrijving maken van het.
In zijn 22 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Interessante kenmerken. Deze televisie die alle LG knowhow in zich draagt, is uiteindelijk tegen een vrij redelijke prijs voor het merk.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

Het ontwerp van de LG 22TK410V

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Kan beter. Dit zou de algemene mening over dit televisietoestel kunnen zijn. Het is echter niet nodig om te veel kritiek te leveren; denk aan de prijs waartegen het te koop wordt aangeboden!
Uiteindelijk zitten we op een instapmodel. Zelfs als we op dit niveau, als het gaat om het ontwerp, zouden we het kunnen vereenvoudigen door te zeggen dat het goedkoop is. Materialen van mindere kwaliteit en ergonomie die identiek zijn aan wat er 5 jaar geleden werd gedaan, maken dit LG 22TK410V tot een net aanvaardbaar televisietoestel.

22TK410V van LG- Het scherm

De nieuwe LG biedt een beeld met teleurstellende contrasten. Het heeft lichte, donkere en ondiepe kleuren. Dit vertaalt zich in volledig uitgewassen zwarten die het niet mogelijk maken om in het donker goed van een film te genieten.
Met deze nieuwe22TK410V LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het LG 22TK410V is beschikbaar in de HDresolutie.En met zijn 22inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
LG kiest een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Tot slot op het display, met de 22TK410V LG helpt u bij het kiezen van een low-end TV-toestel, die perfect thuis zal zijn in uw keuken.

Het geluid van de LG 22TK410V

De kracht van het audiosysteem is beperkt, waardoor een kwaliteitsvolle weergave niet mogelijk is.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Kortom, geluid is niet het kenmerk dat je de 22TK410V LG. Lage kwaliteit; genoeg keuze om naar het nieuws te luisteren of kinderen te laten kijken naar hun educatieve programma’s.

22TK410V van LG- Ingebedde intelligentie

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Het verbindingssysteem van de LG 22TK410V

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 22TK410V wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 22TK410V wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 22TK410V

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 50.8 cm x 31.7 cm x 5.3 cm
Schermgrootte in inches 22
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
Energieverbruik 22 W

Ter afsluiting van de LG 22TK410V

Tot slot, dit nieuwe LG 22TK410V is de TV om te kopen als je niet erg voorzichtig bent met de opties, of als je op zoek bent naar een alternatief voor het oplossen van problemen.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit 22TK410V te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.