LG 24MT49S-PZ Wat is het waard?

LG 24MT49S-PZ A HDdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we het LG 24MT49S-PZ, een basismodel uit LG analyseren. Een diepere analyse om na te gaan wat dit model werkelijk waard is.
Een snelle blik op het specificatieblad : 24 inches.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Interessante kenmerken. Deze televisie die alle LG knowhow in zich draagt, is uiteindelijk tegen een vrij redelijke prijs voor het merk.
Als u overweegt om de LG 24MT49S-PZ, lees dan verder om te zien of het echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie LG 24MT49S-PZ

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Kan beter. Dit zou de algemene mening over dit televisietoestel kunnen zijn. Het is echter niet nodig om te veel kritiek te leveren; denk aan de prijs waartegen het te koop wordt aangeboden!
Uiteindelijk is het LG 24MT49S-PZ een TV met een eenvoudig en effici├źnt ontwerp.

tv-presentatie LG 24MT49S-PZ

Zelfs voor een instapmodel heeft dit nieuwe LG model een kwaliteitsbeeld, goed gekalibreerd en een zeer goed inheems contrast.
Met deze nieuwe24MT49S-PZ LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een HDdisplay.Met een schermformaat van 24inches, dit 24MT49S-PZis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is goedkoop. Met de prijs die erbij hoort.

Het geluid van de LG 24MT49S-PZ

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 5 W bij uitgang.

Tot slot zal het geluid van deze TV nauwelijks alle geluiden afspelen. Slecht in de hoge tonen en in de lage tonen. Het is niet geweldig; maar dat is genoeg voor dit bereik.

Het intelligente aspect van de LG 24MT49S-PZ

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 24MT49S-PZ zijn besturingssysteemwebOS 3.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 24MT49S-PZ

LG heeft het aantal beschikbare poorten en ingangen voor dit model genegeerd. Waarschijnlijk een keuze die verband houdt met het instapmodel.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 24MT49S-PZ wordt gepresenteerd.Zij is van LG mening dat 24MT49S-PZ de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

24MT49S-PZ van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.6 cm x 34.5 cm x 5.47 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Slimme TV webOS 3.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
ethernet Ja
Energieverbruik 30 W

Onze conclusie over de LG 24MT49S-PZ

De afwerking vertoont enkele kleine gebreken (zichtbare kabels en zichtbare schroeven), maar de technologie is beheerst en de beeldweergave is op het verwachte niveau.
Wat kunnen we nog meer vragen van een product uit dit
assortiment?
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de LG knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.