LG 28MT49S-PZ Een middenklasse Direct-LED televisie

LG 28MT49S-PZ A HDdat het verschil maakt?

LG behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 28MT49S-PZ een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Met een diagonaal van 24 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de LG 28MT49S-PZ is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie LG 28MT49S-PZ

Het LG 28MT49S-PZ verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie LG 28MT49S-PZ

De ontwerpers LG hebben dit nieuwe TV-toestel 28MT49S-PZ gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de LG 28MT49S-PZ

Ze LG 28MT49S-PZ is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de LG 28MT49S-PZ

Voor het softwaregedeelte heeft het 28MT49S-PZ LG een besturingssysteemwebOS 3.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de LG 28MT49S-PZ

Deze televisie LG 28MT49S-PZ biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.

28MT49S-PZ van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.6 cm x 34.5 cm x 5.47 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Slimme TV webOS 3.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
ethernet Ja
Energieverbruik 30 W

28MT49S-PZ van LG- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het LG 28MT49S-PZ een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.