LG 28TK420S-PZ een televisie van 28 inches

Wat is de nieuwe LG 28TK420S-PZ waarde?

Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  

28TK420S-PZ van LG – Ontwerp

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Deze LG 28TK420S-PZ neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 28 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.

28TK420S-PZ van LG- Het scherm

Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het LG televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.

Het geluid van de LG 28TK420S-PZ

Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

28TK420S-PZ van LG- Ingebedde intelligentie

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

Technische kenmerken van de LG 28TK420S-PZ

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 63.4 cm x 38.5 cm x 7.6 cm
Schermgrootte in inches 28
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 24
Energieverbruik 30 W

Onze conclusie over de LG 28TK420S-PZ

De keuze om hier LG geen slim TV-systeem in op te nemen 28TK420S-PZ lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.