LG 29WK600 de televisie Full HD

LG 29WK600 A Full HDdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de LG 29WK600, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 29centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de LG 29WK600 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie LG 29WK600

Het LG 29WK600 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 29WK600. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De LG 29WK600 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 29 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis in de vorm van een voetstuk.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie LG 29WK600

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het LG 29WK600 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 29inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 56 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie LG 29WK600

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 5 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de 29WK600 LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de LG 29WK600

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de LG 29WK600

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 29WK600, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 4 mogelijke verbanden dat dit 29WK600 wordt gepresenteerd.Het LG 29WK600 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 HDMI-poorten, 2 antenne-ingangen

29WK600 van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 21/9
Maten van de televisie zonder standaard 67.2 cm x 28.3 cm x 7.6 cm
Schermgrootte in inches 29
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem W-LED
Weergavefrequentie 56
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 0
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 8
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 25 W

29WK600 van LG- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.