LG 43UM7000 de beste televisietoestellen LED ?

Wat is de nieuwe LG 43UM7000 waarde?

Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  

tv-ontwerppresentatie LG 43UM7000

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
De 43UM7000neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, LG heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 43UM7000, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.

tv-presentatie LG 43UM7000

Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het LG 43UM7000 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.

tv-geluidspresentatie LG 43UM7000

De apparatuur bestaat uit twee schottenmet 5 W bij uitgang.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze 43UM7000 LG. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Het intelligente aspect van de LG 43UM7000

Voor het softwaregedeelte heeft het 43UM7000 LG een besturingssysteemWebOS 4.5 / ThinQ AI. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG 43UM7000 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

43UM7000 van LG- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 97,7 cm x 57,5 cm x 8,08 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 5
Slimme TV WebOS 4.5 / ThinQ AI
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 97 W

43UM7000 van LG- De conclusie

De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43UM7000, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.