LG 55SM8600PUA een televisie van 55 inches

55SM8600PUA van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4K

LG behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 55SM8600PUA een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 55 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 55SM8600PUA LG? Alle antwoord-elementen net na.

55SM8600PUA van LG – Ontwerp

Het LG 55SM8600PUA verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 55SM8600PUA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe LG 55SM8600PUA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis boogvormig.
Het belang van het 55SM8600PUA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het LG is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de LG 55SM8600PUA TV wordt onthuld.

55SM8600PUA van LG- Het scherm

Met de weergave hiervan 55SM8600PUA wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 55inches, dit 55SM8600PUAbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo LG 55SM8600PUA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie LG 55SM8600PUA

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 55SM8600PUA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 55SM8600PUA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 55SM8600PUA zijn besturingssysteemwebOS 4.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de LG 55SM8600PUA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 55SM8600PUA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 55SM8600PUA, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 55SM8600PUA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

55SM8600PUA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 6.35 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG 55SM8600PUA

Tot slot is dit nieuw LG 55SM8600PUA een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.