LG 55UM7100PLB een high-end Direct LED televisie

Presentatie van de LG 55UM7100PLB

LG behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 55UM7100PLB een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie LG 55UM7100PLB

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 55UM7100PLB een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 55UM7100PLB een elegante TV in deze serie te maken.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. LG probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de LG 55UM7100PLB

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, LG blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuwe55UM7100PLB LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het LG 55UM7100PLB is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Bovendien, met een scherm van 55inches, de 55UM7100PLBbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 55UM7100PLB kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

55UM7100PLB van LG- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Het intelligente aspect van de LG 55UM7100PLB

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 55UM7100PLB zijn besturingssysteemwebOS 4.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG 55UM7100PLB met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 55UM7100PLB

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het 55UM7100PLB aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Het LG 55UM7100PLB is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 55UM7100PLB

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.975 cm x 68.0483 cm x 8.64 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Ter afsluiting van de LG 55UM7100PLB

De conclusie is dat deze LG 55UM7100PLB als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 55UM7100PLB, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.