LG 55UM7510PLA een hige-end televisie

Wat is de nieuwe LG 55UM7510PLA waarde?

LG is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 55UM7510PLA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s LG zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  LG De nieuwe 55UM7510PLA. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

55UM7510PLA van LG – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp LG 55UM7510PLA heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de LG UM751 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 55UM7510PLA een elegante TV in deze serie te maken.
Deze LG 55UM7510PLA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.LG een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

tv-presentatie LG 55UM7510PLA

LG richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 55UM7510PLA wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.LG presenteert dit 55UM7510PLA met een scherm van 55inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, de 55UM7510PLA verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie LG 55UM7510PLA

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee 55UM7510PLA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 55UM7510PLA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 55UM7510PLA zijn besturingssysteemwebOS 4.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

55UM7510PLA van LG- Zijn connectiviteit

LG maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 55UM7510PLA wordt gepresenteerd.De laat u LG 55UM7510PLA toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 55UM7510PLA

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 8.4 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 115 W

Onze conclusie over de LG 55UM7510PLA

Met andere woorden, het LG 55UM7510PLA is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.