LG 55UN6950ZUA Wat is het waard?

LG 55UN6950ZUA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de LG 55UN6950ZUA.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 54.6 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 55UN6950ZUA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de LG 55UN6950ZUA

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie LG 55UN6950ZUA

Het LG kan nauwelijks beter dan dit 55UN6950ZUA met een Direct LED scherm.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is in het midden van het bereik.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

55UN6950ZUA van LG- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 55UN6950ZUA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 55UN6950ZUA

Het is bijna een gewoonte geworden voor LG, dit 55UN6950ZUA heeft zijn besturingssysteemwebOS 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

55UN6950ZUA van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 55UN6950ZUA, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 55UN6950ZUA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 55UN6950ZUA wordt gepresenteerd.Het LG 55UN6950ZUA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

55UN6950ZUA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.9
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG 55UN6950ZUA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.