LG 60UM7100 een televisie van 60 inches

Hoe zit het met de nieuwe LG 60UM7100?

LG is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 60UM7100. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 60centimeter.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 60UM7100 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

60UM7100 van LG – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 60UM7100 een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp LG 60UM7100 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de UM710 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 60UM7100 een elegante TV in deze serie te maken.
Deze LG 60UM7100 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 60 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, LG heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 60UM7100, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een TV van 60inches, deze LG bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

60UM7100 van LG- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, LG blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.LG presenteert dit 60UM7100 met een scherm van 60inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo LG 60UM7100 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie LG 60UM7100

De ontwerpers hiervan 60UM7100 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 60UM7100

Het is bijna een gewoonte geworden voor LG, dit 60UM7100 heeft zijn besturingssysteemwebOS 4.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 60UM7100

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 60UM7100 wordt gepresenteerd.Het LG 60UM7100 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

60UM7100 van LG- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 131.695 cm x 74.0785 cm x 8.91 cm
Schermgrootte in inches 60
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 189 W

Onze conclusie over de LG 60UM7100

De langverwachte LG 60UM7100 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 60UM7100, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.