LG 65NANO979NA een middenklasse televisie

LG 65NANO979NA de nieuwe Ultra HD 8K

Het bedrijf LG besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 65NANO979NA.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 8K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 8K.
Waarom kunnen we dit 65NANO979NA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie LG 65NANO979NA

Het LG 65NANO979NA verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

65NANO979NA van LG- Het scherm

Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 8Kresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 8Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie LG 65NANO979NA

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met diverse schottenmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de 65NANO979NA LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

65NANO979NA van LG- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het LG 65NANO979NA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

65NANO979NA van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 65NANO979NA, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 65NANO979NA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 65NANO979NA wordt gepresenteerd.Het LG 65NANO979NA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen

65NANO979NA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 68.58
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG 65NANO979NA

Concluderend kan worden gesteld dat het LG 65NANO979NA een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het is een van de zeer zeldzame TV-toestellen die in 8K. LG kan worden weergegeven, en bewijst daarmee zijn expertise op het gebied van bewegwijzering!

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.