LG 65NANO999NA Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe LG 65NANO999NA?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de LG 65NANO999NA.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 8K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 65NANO999NA LG? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de LG 65NANO999NA

Het LG 65NANO999NA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie LG 65NANO999NA

Het LG 65NANO999NA is beschikbaar in de Ultra HD 8Kresolutie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 8Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de LG 65NANO999NA

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar LG het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 65NANO999NA

Aan de softwarekant is het LG 65NANO999NA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 65NANO999NA communiceert.

Het verbindingssysteem van de LG 65NANO999NA

Deze televisie LG 65NANO999NA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het 65NANO999NA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 65NANO999NA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 65NANO999NA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 54.9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 275 W

Ter afsluiting van de LG 65NANO999NA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Het is een van de zeer zeldzame TV-toestellen die in 8K. LG kan worden weergegeven, en bewijst daarmee zijn expertise op het gebied van bewegwijzering!

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.