LG 65UM7050PLA Een middenklasse Direct LED televisie

Presentatie van de LG 65UM7050PLA

LG behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65UM7050PLA een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 65UM7050PLA LG? Alle antwoord-elementen net na.

65UM7050PLA van LG – Ontwerp

Het LG 65UM7050PLA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, LG heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 65UM7050PLA een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie LG 65UM7050PLA

Met de weergave hiervan 65UM7050PLA wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het LG 65UM7050PLA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, deze televisie staat dus op hetzelfde niveau als zijn concurrenten. Geen bijzondere opmerkingen over een goede middenklasse.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 65UM7050PLA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

65UM7050PLA van LG- Het geluid

Ze LG 65UM7050PLA is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65UM7050PLA LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 65UM7050PLA

Het is bijna een gewoonte geworden voor LG, dit 65UM7050PLA heeft zijn besturingssysteemwebOS 4.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de LG 65UM7050PLA

Deze televisie LG 65UM7050PLA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het 65UM7050PLA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u LG 65UM7050PLA toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 65UM7050PLA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 89.9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 142 W

Ter afsluiting van de LG 65UM7050PLA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.