LG 65UM7400 : een goede Direct-LED televisie ?

Wat is de nieuwe LG 65UM7400 waarde?

Vandaag gaan we de LG 65UM7400, een top-of-the-range televisie van LG. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Daarnaast LG geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

65UM7400 van LG – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 65UM7400 een top-of-the-range TV-toestel.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 65UM7400 een elegante TV in deze serie te maken.
De LG 65UM7400 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.Een TV van 65inches, deze LG bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

65UM7400 van LG- Het scherm

LG richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 65UM7400 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het LG 65UM7400 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
LG kiest een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 65UM7400 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

65UM7400 van LG- Het geluid

De ontwerpers hiervan 65UM7400 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de LG 65UM7400

Voor het softwaregedeelte heeft het 65UM7400 LG een besturingssysteemwebOS 4.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

65UM7400 van LG- Zijn connectiviteit

LG maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het 65UM7400 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 65UM7400 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 65UM7400

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142,85 cm x 80,35 cm x 8,8 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 145 W

65UM7400 van LG- De conclusie

De conclusie is dat deze LG 65UM7400 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de LG knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.