LG 79UF9500 een hige-end televisie

LG 79UF9500 de nieuwe Ultra HD 4K

LG behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 79UF9500 een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 78.6centimeter.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast LG geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 79UF9500 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie LG 79UF9500

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 79UF9500 een top-of-the-range TV-toestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Een TV van 78.6inches, deze LG bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de LG 79UF9500

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het LG 79UF9500 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuwe79UF9500 LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 78.6inches, dit 79UF9500is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG 79UF9500 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie LG 79UF9500

De ontwerpers hiervan 79UF9500 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 17.5 W bij uitgang.

79UF9500 van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 79UF9500 zijn besturingssysteemwebOS 2U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 79UF9500

LG maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 79UF9500 wordt gepresenteerd.De laat u LG 79UF9500 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen

Technische kenmerken van de LG 79UF9500

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 177.04 cm x 102.52 cm x 5.95 cm
Schermgrootte in inches 78.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 17.5
Slimme TV webOS 2
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 290 W

Onze conclusie over de LG 79UF9500

Met andere woorden, het LG 79UF9500 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 79UF9500 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.