LG 86SM9000PLA een hige-end televisie

LG 86SM9000PLA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

LG is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 86SM9000PLA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 86 inches.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 86SM9000PLA zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie LG 86SM9000PLA

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 86SM9000PLA een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. LG blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 86SM9000PLA een elegante TV in deze serie te maken.
De LG 86SM9000PLA is nogal plat.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis boogvormig.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Kortom, het LG produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de LG 86SM9000PLA.

86SM9000PLA van LG- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, LG blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuwe86SM9000PLA LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 86inches, dit 86SM9000PLAis aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie LG 86SM9000PLA

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee 86SM9000PLA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de LG 86SM9000PLA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 86SM9000PLA zijn besturingssysteemwebOS 4.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

86SM9000PLA van LG- Zijn connectiviteit

LG maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 86SM9000PLA wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de LG 86SM9000PLA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 189.132 cm x 106.387 cm x 7.36 cm
Schermgrootte in inches 86
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG 86SM9000PLA

De langverwachte LG 86SM9000PLA tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 86SM9000PLA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.