LG OLED48CX6LB de televisie Ultra HD 4K

OLED48CX6LB van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Het bedrijf LG besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn OLED48CX6LB.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 47.6 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen OLED48CX6LB LG? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de LG OLED48CX6LB

Het LG OLED48CX6LB verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie LG OLED48CX6LB

Met de weergave hiervan OLED48CX6LB wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 40 Hz, u kunt het gebruik van deze TV in de spel- of thuisbioscoopmodus vergeten. beeldverschuivingen kunnen belangrijk zijn en de nauwkeurigheid (in vergelijking met de originele bron) is zeer gemiddeld.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo LG OLED48CX6LB kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

OLED48CX6LB van LG- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar LG het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metmeerdere luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de OLED48CX6LB LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de LG OLED48CX6LB

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het OLED48CX6LB zijn besturingssysteemwebOS 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

OLED48CX6LB van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG OLED48CX6LB, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit OLED48CX6LB wordt gepresenteerd.Het LG OLED48CX6LB is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de LG OLED48CX6LB

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 47
Schermgrootte in inches 47.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 89 W

Onze conclusie over de LG OLED48CX6LB

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.