LG OLED55B9PLA een hige-end televisie

LG OLED55B9PLA de nieuwe Ultra HD 4K

LG behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee OLED55B9PLA een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  LG De nieuwe OLED55B9PLA. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

OLED55B9PLA van LG – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG OLED55B9PLA een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze OLED55B9PLA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De OLED55B9PLAis nogal plat.
Met een grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis ontworpen om in het oog te springen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een TV van 55inches, deze LG bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de LG OLED55B9PLA

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 55inches, dit OLED55B9PLAis aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de LG OLED55B9PLA

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

OLED55B9PLA van LG- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het OLED55B9PLA LG een besturingssysteemwebOS 4.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de LG OLED55B9PLA

Het OLED55B9PLA zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Zij is van LG mening dat OLED55B9PLA de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de LG OLED55B9PLA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 4.69 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 107 W

Ter afsluiting van de LG OLED55B9PLA

De conclusie is dat deze LG OLED55B9PLA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.