LG OLED65B9PUA de televisie Ultra HD 4K

LG OLED65B9PUA de nieuwe Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van LG, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model OLED65B9PUA is echt de moeite waard.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s LG zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie LG OLED65B9PUA

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG OLED65B9PUA een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. LG blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe LG OLED65B9PUA is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisheeft een ongebruikelijk ontwerp
De charme van het OLED65B9PUA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
LG een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

tv-presentatie LG OLED65B9PUA

LG richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model OLED65B9PUA wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 65inches, dit OLED65B9PUAis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie LG OLED65B9PUA

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

OLED65B9PUA van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het OLED65B9PUA zijn besturingssysteemwebOS 4.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

OLED65B9PUA van LG- Zijn connectiviteit

Het OLED65B9PUA zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop OLED65B9PUA wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit OLED65B9PUA wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

OLED65B9PUA van LG- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 4.69 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 133 W

OLED65B9PUA van LG- De conclusie

De langverwachte LG OLED65B9PUA tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.