LG OLED77CXPUA de televisie Ultra HD 4K

LG OLED77CXPUA de nieuwe Ultra HD 4K

LG behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee OLED77CXPUA een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs LG hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit OLED77CXPUA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie LG OLED77CXPUA

Het LG OLED77CXPUA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

OLED77CXPUA van LG- Het scherm

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 40 Hz, de vloeibaarheid van de beelden die op het televisietoestel worden weergegeven is niet uitzonderlijk. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van beeldverschuivingsproblemen. Dit verklaart ook waarom het op LG in het instapniveau van zijn gamma wordt geplaatst.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de LG OLED77CXPUA

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog OLED77CXPUA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metmeerdere luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de OLED77CXPUA LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de LG OLED77CXPUA

Aan de softwarekant is het LG OLED77CXPUA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG OLED77CXPUA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van LG OLED77CXPUA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG OLED77CXPUA, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 14 mogelijke verbanden dat dit OLED77CXPUA wordt gepresenteerd.Het LG OLED77CXPUA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

OLED77CXPUA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 56
Schermgrootte in inches 76.7
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG OLED77CXPUA

Concluderend kan worden gesteld dat het LG OLED77CXPUA een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.