LG UltraGear 27GL850G het andere televisietoestel van LG

Hoe zit het met de nieuwe LG UltraGear 27GL850G?

Vandaag gaan we de LG UltraGear 27GL850G, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 27 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de LG UltraGear 27GL850G

Het LG UltraGear 27GL850G verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het LG is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de LG UltraGear 27GL850G TV wordt onthuld.

Het scherm van de LG UltraGear 27GL850G

Het LG kan nauwelijks beter dan dit UltraGear 27GL850G met een W-LED scherm.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.LG presenteert dit UltraGear 27GL850G met een scherm van 27inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 30 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Zo LG UltraGear 27GL850G kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie LG UltraGear 27GL850G

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog UltraGear 27GL850G steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers
De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG UltraGear 27GL850G

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG UltraGear 27GL850G

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit UltraGear 27GL850G wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de LG UltraGear 27GL850G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 27
Beeldschermsysteem W-LED
Weergavefrequentie 30
Beschikbare tuners
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja

UltraGear 27GL850G van LG- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UltraGear 27GL850G LG opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze om hier LG geen slim TV-systeem in op te nemen UltraGear 27GL850G lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie, de schermgrootte.