Loewe Bild 3.43 de televisie Ultra HD 4K

Wat is de nieuwe Loewe Bild 3.43 waarde?

Vandaag gaan we de Loewe Bild 3.43, een mid-range televisie van Loewe. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 43 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 43 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Loewe Bild 3.43

Sober maar in lijn met de huidige trends. Loewe heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Loewe de Bild 3.43.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe Loewe Bild 3.43 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect ge├»ntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis van het type voetstuk.Tot slot, Loewe heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is effici├źnt en het stelt u in staat om hiermee Bild 3.43 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Loewe Bild 3.43

Het Loewe heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Loewe blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…voldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Loewe heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de Bild 3.43 Loewe maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Bild 3.43 van Loewe- Het geluid

Ze Loewe Bild 3.43 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

Tot slot, als we het geluid van de Bild 3.43 Loewe, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Loewe Bild 3.43

Aan de softwarekant is het Loewe Bild 3.43 uitgerust met het besturingssysteemLoewe OSU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Loewe Bild 3.43

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit Bild 3.43 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Loewe Bild 3.43

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 96.3 cm x 59.4 cm x 9.5 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Loewe OS
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Bild 3.43 van Loewe- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Loewe Bild 3.43 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze Bild 3.43 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.