M50Q7-H1 van Vizio : Test en analyse

M50Q7-H1 van Vizio- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Vizio M50Q7-H1, een mid-range televisie van Vizio. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 49.5centimeter.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Is het Vizio gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

M50Q7-H1 van Vizio – Ontwerp

Het Vizio M50Q7-H1 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Vizio al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

M50Q7-H1 van Vizio- Het scherm

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Bovendien, met een scherm van 49.5inches, de M50Q7-H1behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Vizio kiest een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Vizio heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Vizio M50Q7-H1

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog M50Q7-H1 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de M50Q7-H1 Vizio, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Vizio M50Q7-H1

Het is bijna een gewoonte geworden voor Vizio, dit M50Q7-H1 heeft zijn besturingssysteemSmartCast 4. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze software-omgeving innoveert op de Vizio M50Q7-H1 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Vizio M50Q7-H1

Deze televisie Vizio M50Q7-H1 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit M50Q7-H1 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Vizio M50Q7-H1

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 72.14
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 82 W

Onze conclusie over de Vizio M50Q7-H1

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Vizio kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.

55T8S TW van TCL : Onze visie

Presentatie van de TCL 55T8S TW Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55T8S TW...

KD-49X7055 van Sony : Onze visie

Presentatie van de Sony KD-49X7055 Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KD-49X7055 een interessant scherm voor dat door...

Medion Life E12845 de televisie HD

Medion Life E12845 de nieuwe HDHet bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life E12845.Wat de technologie betreft,...

LG 43UN74006LB de televisie Ultra HD 4K

LG 43UN74006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 43UN74006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Samsung QE85Q950TS het andere televisietoestel van Samsung

QE85Q950TS van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 8KVandaag gaan we de Samsung QE85Q950TS, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten...

De SamsungQN55Q60T: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung QN55Q60T de nieuwe Ultra HD 4KHet bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn QN55Q60T.Daarnaast is deze televisie...