Medion Life E13212 Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Medion Life E13212?

Medion onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de Life E13212.
Daarnaast Medion geeft dit eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Medion Life E13212 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Medion Life E13212

Het Medion Life E13212 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Life E13212 van Medion- Het scherm

De ontwerpers Medion hebben dit nieuwe TV-toestel Life E13212 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Medion Life E13212

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee schottenmet 8 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Life E13212 Medion is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Medion Life E13212

Voor het softwaregedeelte heeft het Life E13212 Medion een besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.

Life E13212 van Medion- Zijn connectiviteit

Deze televisie Medion Life E13212 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit Life E13212 wordt gepresenteerd.De laat u Medion Life E13212 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Medion Life E13212

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 95
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 39 W

Onze conclusie over de Medion Life E13212

Tot slot is dit nieuw Medion Life E13212 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.