Medion Life P13221 de televisie Full HD

Hoe zit het met de nieuwe Medion Life P13221?

Vandaag gaan we de Medion Life P13221, een mid-range televisie van Medion. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen Life P13221 Medion? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Medion Life P13221

Het Medion Life P13221 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Medion heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee Life P13221 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Medion Life P13221

De ontwerpers Medion hebben dit nieuwe TV-toestel Life P13221 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Het Medion televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Medion heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de Life P13221 Medion maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Medion Life P13221

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Life P13221 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

Tot slot, als we het geluid van de Life P13221 up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Medion Life P13221

Het is bijna een gewoonte geworden voor Medion, dit Life P13221 heeft zijn besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Life P13221 communiceert.

Life P13221 van Medion- Zijn connectiviteit

Deze televisie Medion Life P13221 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit Life P13221 wordt gepresenteerd.Het Medion Life P13221 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Medion Life P13221

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 92
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie Full HD
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 6
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 31 W

Onze conclusie over de Medion Life P13221

Concluderend kan worden gesteld dat het Medion Life P13221 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.