Medion Life S14901 de televisie Ultra HD 4K

Hoe zit het met de nieuwe Medion Life S14901?

Onlangs Medion is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de Life S14901 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast Medion geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen Life S14901 Medion? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Medion Life S14901

Sober maar in lijn met de huidige trends. Medion heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Life S14901 van Medion- Het scherm

Met de weergave hiervan Life S14901 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Medion Life S14901 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Medion kiest een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Medion heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de Life S14901 Medion maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Life S14901 van Medion- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Life S14901 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met diverse sprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de Medion Life S14901

Aan de softwarekant is het Medion Life S14901 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Life S14901 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Medion Life S14901

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Medion Life S14901, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit Life S14901 wordt gepresenteerd.De laat u Medion Life S14901 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Life S14901 van Medion- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 56
Schermgrootte in inches 48.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 69 W

Ter afsluiting van de Medion Life S14901

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Medion kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.