Metz Calea 49 TY62 UHD twin Wat is het waard?

Presentatie van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Metz Calea 49 TY62 UHD twin.
Daarnaast Metz geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 49 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Metz Calea 49 TY62 UHD twin is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

Het Metz Calea 49 TY62 UHD twin verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Metz heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee Calea 49 TY62 UHD twin een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

Het Metz heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Het Metz Calea 49 TY62 UHD twin is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Calea 49 TY62 UHD twin steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 20 W.

Tot slot, als we het geluid van de Calea 49 TY62 UHD twin Metz, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

Het is bijna een gewoonte geworden voor Metz, dit Calea 49 TY62 UHD twin heeft zijn besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Calea 49 TY62 UHD twin communiceert.

Calea 49 TY62 UHD twin van Metz- Zijn connectiviteit

Deze televisie Metz Calea 49 TY62 UHD twin biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Het Metz Calea 49 TY62 UHD twin is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Calea 49 TY62 UHD twin van Metz- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 82
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 20
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-CDVB-C2
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 90 W

Ter afsluiting van de Metz Calea 49 TY62 UHD twin

Concluderend kan worden gesteld dat het Metz Calea 49 TY62 UHD twin een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Metz kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.